HTML

FreakCinema

Elfelejtett filmek, amiket látnod kell, a némafilmtől egészen a sexploitation-ig, a gyöngyszemtől a szemétig.

Friss topikok

Linkblog

Intro, egyszersmind megindokolva azt is, miért jött létre e blog

Sance 2009.11.09. 23:55

„Egyedül vagyok a sötét szobában, a stáblista utolsó másodpercei éppen most peregtek le szemeim előtt. Még elevenen élnek bennem a frissen látott képkockák, viszont próbálom magammal elhitetni, hogy nem létezhet az, amihez az imént szerencsém volt. Érzem az elképzelhetetlenül rusnya, ugyanakkor bárgyú szörnyek szörcsögését, a kigyúrt, de randa és unszimpatikus hősök röhögését, a szexi, de végletekig romlott  prostik közelségét, és már nem tudom egymagam elhessegetni őket. Csak egy megoldás létezhet: rászabadítani mindet a világra, ami eddig kivetette magából ezeket a furcsa teremtményeket.” 

 

részlet egy eltűnt filmfanatikus naplójából

 

Nagyjából ezt fogom csinálni én is ezen a blogon: rengeteg rémes, vagy éppen kiemelkedően jó, viszont mindenképpen gyászosan feledésbe merült, hazánkban kevéssé ismert filmet szeretnék kivesézni. Afféle filmes csövesként tehát alámerülök a szemétben és igyekszem kikukázni onnan azt, amit érdemes. Az előbányászott anyagban a magyarhonban szerintem totálisan noname filmek mellett lesz azért jópár olyan is, amivel lehetett már találkozni itt-ott, de írás még nem nagyon született róluk. Kezdésként mindenképpen sok lesz a horror és a viccesen szar film, de azért jönnek majd művészfilmek is, igazi rejtett gyöngyszemek.

 

Időmhöz és a lehetőségekhez képest igyekszem majd normális írásokat, kritikákat összehozni, a blogos körökben megszokott pontozásos módszert azonban mellőzöm, mivel egyrészt nem is lesz ez szükséges ezeknél a filmeknél :), másrészt meg amúgyis ellene vagyok. A filmről alkotott véleményemnek jó esetben az írásból kell tükröződnie, és nem egy cikk végi üres pontszámból. Hetente kb. 1-2 posztot ígérek, a hosszabb, tartalmasabb fajtából. 

 

A blog kinézetéről annyit, hogy a mostani sablon totálisan placeholder, amint időm engedi, hegesztek egy pofásabb kinézetet.

 

Na de hagyjuk is a felesleges szócséplést: gatyákat felkötni, ágytálakat a kézbe! Gyorsan betoljuk a szart a ventillátorba, és reggel indulunk is az első filmmel…

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freakcinema.blog.hu/api/trackback/id/tr21514251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása